301 Ahli Setakat Hari Ini
232 Ahli VIP  | 69 Ahli Biasa
   

abdul rani othman

ranicrv


019-6177379


aqiran789@gmail.com

 
 
UserID

Password


       

Lupa Password ?  KATALOG PRODUK

Untitled Document

LATARBELAKANG  SYARIKAT
 
POWERGOLD DOT BIZ SDN BHD ( REG NO: 1036711-K )
 

 


POWERGOLD DOT BIZ SDN BHD  merupakan sebuah syarikat 100% bumiputera yang telah lama berkecimpungan didalam industri perniagaan emas sejak lebih 10 tahun. Syarikat ini terlibat dalam menghasilkan produk barangan emas,jualan runcit dan borong juga membeli barangan emas terpakai. Selari dengan perkembangan dan kenaikan harga emas mendadak sejak 5 tahun kebelakangan ini maka pihak Syarikat merasakan sudah sampai masa untuk membuka peluang kepada masyarakat untuk memanfaatkan keadaan ini dan seterusnya menjadikan ia sebagai suatu perniagaan yang menguntungkan.

POWERGOLD DOT BIZ SDN BHD  menghasil dan membekalkan produk dari emas untuk keperluan rakyat Malaysia. Berbekalkan pengalaman bertahun dalam industri ini, syarikat ini menjanjikan produk yang berpiawaian tinggi ketulenan, reka bentuk dan kualitinya. Syarikat ini berurusan terus dengan pelanggan secara dalam talian (online) dan melalui pengedar syarikat yang sah.

 


Matlamat Syarikat
Mengeluar dan membekal pelbagai produk emas pada harga mampu milik. Memberi peluang perniagaan dan perkongsian keuntungan melalui lantikan pengedar sah. Memberi pendidikan dan menyemai kesedaran akan pentingnya menyimpan emas kepada rakyat Malaysia.


Visi Syarikat
Menjadi pengeluar dan pembekal produk emas yang disegani di Malaysia. Mengangkat emas sebagai simpanan berharga untuk masa depan.

 

Copyright 2015 NextGold Creation
Nota
Laman web ini adalah laman sokongan PowerGold. Pendapatan dipaparkan adalah contoh dan pendapatan sebenar bergantung usaha anda sendiri